torsdag 28. oktober 2010

Strikkede julekuler

Arne og Carlos er ute med ny bok : Julekuler utgitt av Cappelen Damm. Kjempemorsom idé! Og hvis du skulle føle deg kallet så er dette absolut noe vi kan selge på Julemarkedet. Her er det bare å sette i gang!

tirsdag 26. oktober 2010

Adventsstake

I år blir det adventsstaker å få kjøpt på julemarkedet - ikke mange, så hvis du er interessert anbefaler jeg at du er tidlig ute..... Dette er en prototyp - fint med litt grønt, små kongler og sølvbjeller...

torsdag 21. oktober 2010

Hvordan binde krans



Moseplassen har lagt ut en video fra Atelier Kari som viser hvordan du enkelt kan lage en krans. Kranser er alltid populære på julemarkedet og det hadde vært gøy om noen følte seg kallet til å lage noen....:))

søndag 17. oktober 2010

Sopp på Julemarkedet!

 6.klasse jentene var på overnattingstur på Hadeland. To turer i skogen høstet nesten 10 kilo med traktkantareller! Alle fikk med seg en stor pose hjem, resten  ligger nå  hjemme til tørk hos Charlotte. Deretter skal de pakkes pent inn og selges på Julemarkedet - gled dere!!!!

fredag 15. oktober 2010

Fyrstikkesker

Da hadde vi et aldri så lite bodtreff igår kveld og fikk laget årets fyrstikkesker. Lekre motiver som alltid - litt jul, litt montessori ordtak og rett og slett bare pene! Må bare kjøpes på julemarkedet!!!
Related Posts with Thumbnails